Rólam – About me

LlamaEnglish logo


Ezer éve vagyok angoltanár, fordító és tolmács. Szeretem az angol nyelvet, a tanítást, az angolszász kultúrát, és nagyon bírom a brit humort.

Elszántan keresem az új utakat, hogy a diákjaim lássák: hatékony módszerekkel sikeres folyamat az angol nyelv elsajátítása. Az egyénre szabott tanítási módszer két dolgot jelent számomra: a személyes tanulási stílus gyenge pontjainak feltérképezését és kiigazítását, illetve a folyamat hatékonyságának növelését új módszerek megismertetésével.

Egyik hobbim, hogy nyelveket tanulok, a másik a digitális megoldások megismerése.

 

LlamaEnglish Nyelvstúdió - Hardiné Udvarhelyi Angelika

Hardi Udvarhelyi Angelika

Az ELTE-n végeztem el az anglisztika, tolmács-fordító-, és tanárképzést. Budapesti és kecskeméti nyelviskolákban és cégnél dolgoztam sokáig szabadúszóként; számos kis diák, fiatal, felnőtt tanítványom volt már, húsz éve csiszolom az oktatási stílusomat és módszereimet.

Szeretek nyelveket tanulni és tanítani: kitárul, közel jön a világ, igazán otthon érezheti magát benne, ha beszéli a ma nyelvét, az angolt.

A tudás megszerzésének útján magunknak kell végig mennünk; nincs lift, lanovka, hopponálás. Ha kitartunk, egyre másra jönnek a sikerek, nő az önbizalom, hatékony eszközökkel válunk összeszorított szájú tanulóból új élmények figyelmes befogadóivá.

Ha élvezzük az utat, nem a kaptatókra, hanem a szép tájra figyelünk, esélyünk van a boldog és sikeres tanulás elsajátítására és a személyiségünk olyan kiteljesedésére, ami egész életünkben ajándékként elkísér.

Menjünk együtt ezen az úton!

Tanulni kell a világot, magunkat, rácsodálkozva és szívvel! Tanárként — érett példát mutatva, okos és érző módszerekkel felszerelkezve — az a feladatunk, diákjaink tanulmányai sikerei révén a kiteljesedésüket támogassuk.

 Üdvözöllek weboldalamon!

Hiszem, hogy a tanulás mindenek felett szeretetet és elkötelezettséget igényel. Ahogy Nelson Mandela mondta: „Az oktatás a legnagyobb fegyver, amellyel megváltoztathatjuk a világot.” Ez az idézet nemcsak arra emlékeztet, hogy mennyire fontos tudásunk bővítése, hanem arra is, hogy ez a folyamat magában hordozza a szeretetet és az elhivatottságot.

Weboldalamon arra törekszem, hogy inspiráljalak és segítselek téged ezen az utazáson. Legyen szó nyelvtanulásról vagy bármilyen más tudás megszerzéséről, hiszem, hogy a tanulás maga az életünk legértékesebb kalandja. Át akarom adni neked azt a szenvedélyt, amit én is érzek minden új ismeret felfedezésekor.

Ami nélkül el sem tudnám képzelni:

Próbafelvételik megszervezése

Digitális osztályterem vezetése

Modern IKT eszközök aktív használata

Kis létszámú foglalkozások

Beszédközpontúság, az angol nyelv kizárólagos használata

Társalgási kifejezések

Gyakorlati vizsgatippek

Anyanyelvű vendégtanárok meghívása

Angliai tanulmányi út szervezése a tanév során

Otthonos környezet, ösztönző légkör

Mindfulness technikák

Stresszkezelés

Szülők rendszeres tájékoztatása gyermekük fejlődésével kapcsolatban

Írj üzenetet:

Hívj fel telefonon!