Rólunk – About us

LlamaEnglish Nyelvstúdió - Rólunk

Ezer éve vagyunk barátok, gyakran nevetünk együtt, néha sírunk. Koreai vagy francia filmeket nézünk, szeretjük az állatokat és a La Manche csatornát. Odáig vagyunk a gyerekeinkért — 3-3 fiú mindkettőnknek jutott, egyikünknek még egy lány is. Hogy melyikünknek, egyszer később áruljuk el.

Ezer éve vagyunk angoltanárok, nyakig az angol nyelvben, a nyelvtanítás elméletében és gyakorlatában, az angolszász kultúrában. Elszántan keressük az új utakat, hogy a diákjaink lássák, a hatékony módszerekkel nem parttalan folyamat az angol nyelv elsajátítása. Az egyénre szabott tanítási módszer két dolgot jelent számunkra: a személyes tanulási stílus gyenge pontjainak feltérképezését és kiigazítását, illetve a folyamat hatékonyságának növelését új módszerek megismertetésével.

Ezer éve tervezzük a Llamat. Beleadjuk a szívünket-lelkünket.

LlamaEnglish Nyelvstúdió - Hardiné Udvarhelyi Angelika

Hardi Udvarhelyi Angelika

Az ELTE-n végeztem el az anglisztika, tolmács-fordító-, és tanárképzést. Budapesti és kecskeméti nyelviskolákban és cégnél dolgoztam sokáig szabadúszóként; számos kis diák, fiatal, felnőtt tanítványom volt már, húsz éve csiszolom az oktatási stílusomat és módszereimet.

Szeretek nyelveket tanulni és tanítani: kitárul, közel jön a világ, igazán otthon érezheti magát benne, ha beszéli a ma nyelvét, az angolt.

A tudás megszerzésének útján magunknak kell végig mennünk; nincs lift, lanovka, hopponálás. Ha kitartunk, egyre másra jönnek a sikerek, nő az önbizalom, hatékony eszközökkel válunk összeszorított szájú tanulóból új élmények figyelmes befogadóivá.

Ha élvezzük az utat, nem a kaptatókra, hanem a szép tájra figyelünk, esélyünk van a boldog és sikeres tanulás elsajátítására és a személyiségünk olyan kiteljesedésére, ami egész életünkben ajándékként elkísér.

Menjünk együtt ezen az úton!

Tanulni kell a világot, magunkat, rácsodálkozva és szívvel! Tanárként — érett példát mutatva, okos és érző módszerekkel felszerelkezve — az a feladatunk, diákjaink tanulmányai sikerei révén a kiteljesedésüket támogassuk.

LlamaEnglish Nyelvstúdió - Kaposvári-Dugár Katinka

Kaposvári-Dugár Katinka

Az elmúlt 26 évben 3 gyermekes anyukaként, általános iskolai tanítóként, angol tanítóként valamint angol nyelvtanárként rengeteg tapasztalatot szereztem a kisgyermekek, serdülők és fiatal felnőttek oktatásában, nevelésében. Hiszek a fejlődésben, a technika adta lehetőségek okos használatában. A mindennapi tanítási gyakorlatomnak nagyon fontos része a digitális tér nyújtotta lehetőségek maximális kiaknázása. Emellett a varázsmódszerem olyan motiváció kialakítása a diákokban, amivel észrevétlenül tanulnak és érik el kitűzött céljaikat, legyen az egy sikeres angol nyelvi felvételi, vagy egy nyelvvizsga.

„Hitvallásom szerint a kemény munka lehet felettébb szórakoztató is  a hatékony tanuláshoz elengedhetetlen, hogy a diák örömmel vegyen részt a folyamatban. Ehhez tudok megadni minden segítséget.”

Ami nélkül el sem tudnánk képzelni:

Próbafelvételik megszervezése

Digitális osztályterem vezetése

Modern IKT eszközök aktív használata

Kis létszámú foglalkozások

Beszédközpontúság, az angol nyelv kizárólagos használata

Társalgási kifejezések

Gyakorlati vizsgatippek

Anyanyelvű vendégtanárok meghívása

Angliai tanulmányi út szervezése a tanév során

Otthonos környezet, ösztönző légkör

Mindfulness technikák

Stresszkezelés

Szülők rendszeres tájékoztatása gyermekük fejlődésével kapcsolatban

Írj nekünk üzenetet:

Hívj fel minket telefonon!