Fergeteges próbanyelvvizsga Hosszú Katinka módra

Szerző: | dec 22, 2020 | blog | 0 hozzászólás

Hosszú Katinka sikerének titkát sokan akarták már megfejteni. A könyveiből kiderül, mi ösztönzi őt, és mi lehet ösztönző erő egy nyelvtanuló számára. Szerveztünk egy megmérettetést – próbanyelvvizsgát, levezetésére Jessica D. Placz angol anyanyelvű tanárnőt kértük fel. Micsoda izgalommal készültek a diákjaink! Milyen fergeteges motivációs erő volt ez!

A vizsga előtti 20 perc a koncentrált felkészülés ideje
Komoly odaadással

2020. december 21-én megtartottuk a Llama Nyelvstúdió történetének első próbanyelvvizsgáját. A siker vitathatatlan, minden résztvevő sok hasznos tapasztalattal tért haza. Nincs tökéletesebb motiváció, ösztönző erő egy megmérettetésnél!

A következőket szem előtt tartva töltöttük a szervezéssel a szünet elejét. Fontos, hogy legyen ösztönző kihívás, növelje a vizsgarutint, erősítse az improvizációs készséget, támogassa az önismeret elmélyítését.

Egy-egy komoly célkitűzés pótolhatatlan ösztönzőerőt jelent. Diákjaink a téli szünet első napján izgatottan készültek, szorgalmasan átvették a megadott szóbeli tételeket, kifejezéseket memorizáltak. Próbavizsga! Ha hivatalos tétje nem is volt, idegen személlyel, anyanyelvi tanárnővel kellett kommunikálniuk. Ezért nem volt kérdés, mivel töltik a hétvégét.

Egy próbavizsga tükröt tart elénk, megmutatja, mik az erősségeink, amikre építhetünk, és mik azok a gyenge pontok, amin dolgoznunk kell. Növeli az önismeretet, hiszen ki kell lépnünk a komfortzónánkból, megméretjük magunkat. Készen állok?

Hosszú Katinka Az átalakulás című könyve a sport világában elért siker útján kalauzol minket. De minden tudatosan kitűzött cél eléréséhez ugyanarra van szükség. https://moly.hu/konyvek/hosszu-katinka-az-atalakulas

De mire is valójában? A siker nem csak a tehetségen és az adottságokon múlik. Katinka szerint az igazán nagy dolgok ott dőlnek el, hogyan csinálsz valamit, amikor senki sem lát. Annak a minősége – az odaadás, a maximális kivitelezés, a nem lankadó akaraterő juttat el a sikerre, a jelentéktelennek tűnő mozzanatok minősége.

A megfelelő helyről érkező dicséret szárnyakat adhat. Jessica bájos személyisége, segítőkészsége minden vizsgázó szívét megmelengette. Minden perce megérte!


Írj nekünk üzenetet!

LlamaEnglish logo